Uniek aanbod voor bedrijven

Speelis heeft een paar unieke producten ontwikkeld voor bedrijven, waarbij de 8 speeltypes van Stuart Brown een belangrijke rol spelen. 

Als je activiteiten doet die bij jouw speeltypes passen, dan komt vanzelf het speelse in je naar boven. Het weten van elkaars speeltype zorgt tevens voor een betere samenwerking en het ontdekken van gelijkgestemden binnen het bedrijf.

De Speelis producten voor bedrijven zorgen voor roering, interactie en een positieve dynamiek op de werkvloer. Daarnaast staat plezier maken, verbinden, inspiratie opdoen, in het nu zijn en collega’s (beter) leren kennen centraal.

Ontdek hieronder wat Speelis voor jouw bedrijf kan betekenen. Ik vertel je graag meer over het Speelis aanbod voor bedrijven in een persoonlijk gesprek.

Vitaliteitsprogramma

Spelen heeft een positief effect op ons fysieke en mentale welzijn. Het is zelfs 1 van onze psychologische basisbehoeften. Ideaal dus als onderdeel van een vitaliteitsprogramma.

Speelis heeft een uniek en speels concept ontwikkeld dat kan worden toegevoegd aan een vitaliteitsprogramma, waarbij de deelnemers speelopdrachten doen die bij hun speeltypes passen. Plezier, interactie en reuring op de werkvloer verzekerd! Daarnaast staan inspiratie opdoen, verbinden en genieten van het nu centraal bij dit concept.

Ik vertel je hier graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek.

Speelworkshop voor bedrijven

Speelis biedt een speelworkshop aan, speciaal ontwikkeld voor bedrijven. De workshop staat in het teken van speels zijn, plezier maken en lachen, genieten van het nu, een micro-avontuur beleven, collega’s (beter) leren kennen en het ontdekken van gelijkgestemden binnen het bedrijf.

Meer informatie over de speelworkshop voor bedrijven vind je hier.

Geschenk voor medewerkers

Op zoek naar een origineel geschenk voor medewerkers? Het Speelis speelpakket bevat unieke speelopdrachten die je met weinig middelen in of rondom je werk of huis kunt doen. Het pakket wordt speciaal samengesteld voor iedere medewerker met speelopdrachten die passen bij hun speeltypes.

Het speelpakket kan voorzien worden van een bedrijfslogo en aangepast worden aan de huisstijl van het bedrijf.

De positieve impact van speelsheid tijdens het werk

Spelen heeft een positief effect op ons fysieke en mentale welzijn. Het is zelfs 1 van onze psychologische basisbehoeften. Speelsheid op de werkvloer kan enorm veel opleveren voor een bedrijf. Ik heb een paar positieve effecten van speelsheid tijdens het werk op een rijtje gezet.

 • Positiviteit

  De kinderlijke energie die stroomt als je speels bent voelt goed, geeft positieve energie, maakt vrolijk en brengt lichtheid. Positieve energie en vrolijkheid straalt af op collega's wat daardoor voor nog meer positiviteit en vrolijkheid zorgt op de werkvloer.

 • Inspiratie

  Spelen draait om verbeelding, het verkennen van mogelijkheden, het improviseren, anticiperen op onverwachte situaties, het krijgen van nieuwe ideeën en het vinden van nieuwe oplossingen. Je gaat dingen op een andere manier zien en krijgt een frisse blik.

 • Teamgevoel

  Door samen speels te zijn leer je elkaar beter kennen, het schept een band en zorgt voor een teamgevoel. Het kan ook helpen met het verkennen van je eigen en andermans grenzen en het ontdekken van gelijkgestemden.

 • Ontspanning

  Als je speelt heb je het gevoel dat je leeft. Je vergeet alles om je heen. Je geniet van het moment en bent in het nu. Als je speelt heb je geen yoga, meditatie of mindfulness nodig om tot rust te komen.

1 van 4

Meer weten?

Wil je graag meer weten over het Speelis aanbod voor bedrijven? Je kunt een bericht sturen naar hallo@speelis.nl of via onderstaand contact formulier. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier